top of page
Hoofd OPP.jpg

Online Performance

Online training- en levensstijlbegeleiding

Train je het liefst zelfstandig in een reguliere sportschool, crossfit box of thuis, maar merk je dat je niet de gewenste resultaten behaalt? De voornaamste redenen waarom het echte resultaat uitblijft, zijn het gebrek aan een goed plan en/of de discipline om dit programma echt te volgen. Ons Online Performance Programma biedt hiervoor de oplossing.

 

In 8 weken gaan we samen met jou aan de slag om een krachtig lichaam en een gezonde levensstijl op te bouwen. Tijdens een intake bepalen we waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Op basis daarvan ontvang je een gepersonaliseerd trainingsprogramma en een voedings- en levensstijlplan. Je gaat zelfstandig met dit plan aan de slag, waarbij je je trainingen en eetpatroon bijhoudt in onze apps. Wij monitoren je vooruitgang en vragen je regelmatig aan ons te rapporteren. Zo heb je een goede stok achter de deur en kunnen we je helpen om zo snel mogelijk je resultaten naar het volgende niveau te brengen.

Je hebt de vrijheid om zelf de hoeveelheid begeleiding te kiezen die je tijdens dit programma wilt ontvangen. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen uitsluitend voeding- en levensstijlbegeleiding of een trainingsprogramma te krijgen. 

3.5 Programma's - OPP kopie groot.jpeg

De meest uitgebreide en krachtige opbouw ziet er als volgt uit:

01

Intakegesprek

Kennismaking en doelen stellen

 

03

Trainingsprogramma

In lijn met je doelen en beginpunt via

onze app

05

Voeding- en levensstijlbegeleiding

Een plan dat je voor altijd kunt blijven volgen

07

Voortgangsgesprekken

Wekelijks telefonisch contactmoment

09

Fysieke eindmeting

Weging, vet- en omvangsmeting en foto’s

02

Fysieke beginmeting

Weging, vet- en omvangmeting en foto’s

04

Eenmalige 1 op 1 trainingssessie

Voor uitleg en juiste uitvoering van oefeningen

06

Gepersonaliseerd voedingsschema

Met recepten via onze app

08

WhatsApp assistentie 

Voor tussentijdse vragen

4.3 HPP - Ben jij er klaar voor_.jpg

Ben je klaar om het verschil te maken?

Meld je hier aan voor een intake of adviesgesprek

Bedankt voor de inzending!

 • Hoelang duurt het programma?
  Het volledige programma duurt precies 12 weken. Zowel de kick-off als de afsluiting vinden plaats op een zaterdagmiddag.
 • Wanneer start de eerstvolgende editie van dit programma?
  De kick-off van de volgende editie van het High Performance Programma start in het voorjaar van 2024.
 • Kan ik na het programma doorgaan met trainen?
  Zeker weten! Tijdens de afsluiting geven we antwoord op de ‘what’s next’ vraag. In de meeste gevallen is het small group performance programma een mooie opvolging.
 • Hoeveel deelnemers kunnen er meedoen?
  Aan de groepsvariant van dit programma kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen. Door de groep klein te houden kunnen we meer persoonlijke aandacht geven en diepere interacties hebben. Zijn er onderwerpen die je liever niet deelt in de groep, dan kan je dat uiteraard gewoon aangeven.
 • Wat zijn de kosten van het programma?
  Het High Performance Programma is een investering in een krachtige en gezonde toekomst. De hoogte van deze investering hangt af van de hoeveelheid trainingsmomenten per week en de setting waarin je het programma doorloopt, in een kleine groep of individueel. Door middel van een intake bepalen we samen welke optie het beste aansluit op jouw situatie en bespreken we welke investering daarbij hoort.
 • Op welke dagen zijn de trainingen en coaching sessies?
  Voordat we starten spreken we vaste momenten af voor de training en coaching. Dit hangt af van jouw beschikbaarheid en die van de groepen of je personal trainer.
bottom of page