top of page
Hoofd SGP groot.jpeg

Small Group Performance

Small Group Training

Daagt een reguliere sportschool je onvoldoende uit om echt stappen te maken? Vind je het fijn om niet na te hoeven denken over welke oefeningen je moet doen en hoe je ze correct moet uitvoeren? Wil je gepusht worden om je eigen grenzen op te zoeken en doe je dat het liefst in een kleine groep met gelijkgestemden?

Het Small Group Performance Programma is voor iedereen die klaar is met ‘proberen’ en nu echt stappen wil maken. Voor iedereen die zich lichamelijk en mentaal fit en sterk wil voelen. Lekker in je vel zitten en zelfverzekerd zijn omdat je gezond bent, er goed uitziet en de energie en mentale weerbaarheid hebt om een krachtig leven te leiden.

 

Gedurende drie maanden gaan we samen met jou bouwen aan een krachtig lichaam en een gezonde levensstijl. Na het bepalen van je doelen ga je 2, 3 of 4 keer per week trainen. Dit doe je op vaste tijden zodat je een goede stok achter de deur hebt. Op basis van je doelen bepalen we wat er nodig is op het gebied van voeding en levensstijl. Stapsgewijs begeleiden we je naar het resultaat dat je altijd al hebt willen behalen.

3.3 Programma's - SGPP kopie groot.jpeg

Tijdens het Small Group Performance Programma bouwen we aan een krachtig lichaam waar je trots op bent. Sterk, fit en gezond, met een goede verhouding tussen vet- en spiermassa. Een krachtig lichaam moet opgewassen zijn tegen alle mogelijke uitdagingen van het dagelijkse leven, zodat je met zelfvertrouwen kunt presteren, ongeacht de situatie. Het heeft kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, lenigheid en snelheid.

De meest effectieve manier om zo’n lichaam op te bouwen is door middel van functioneel trainen. Functioneel trainen doe je door middel van gevarieerde, intensieve trainingen waarbij je je eigen lichaamsgewicht en gewichten gebruikt die je vrij laten bewegen. Je vindt bij ons dus geen standaard apparaten zoals in een reguliere sportschool. Wij werken met dumbells, kettlebells, barbells, squatrekken, medicineballs, zandzakken, battleropes, roeimachines, assaultbikes en nog veel meer. 

 

Dit doen we in kleine vaste groepen van maximaal 6 personen of individueel en uitsluitend op afspraak. Onder begeleiding van een ervaren trainer die je op een veilige manier helpt het maximale uit jezelf te halen. 

1.2 Home - Lichaam.jpg

De opbouw van dit programma

01

intake

Kennismaken en doelen stellen

 

03

Functionele small group trainingen

2, 3 of 4 sessies per week

05

Voortgangsgesprekken

Om je vooruitgang te blijven monitoren.

02

Fysieke beginmeting

Weging, vet- en omvangmeting en foto’s

04

Voeding- en levensstijlbegeleiding

Een plan dat je voor altijd kunt blijven volgen

06

Fysieke eindmeting

Weging, vet- en omvangmeting en foto’s

miranda

Ik ben enorm enthousiast om mijn ervaring met de High Performance Studio te delen. Allereerst wil ik de toewijding en expertise van Victor de instructeur benadrukken. Vanaf het allereerste moment was het duidelijk dat hij gepassioneerd is over zijn vak. De trainingen zijn goed te doen en spierpijn hoort erbij. Wat ik het meest waardeer is de persoonlijke aandacht en begeleiding die ik ontvang. Victor heeft me uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen en heeft me laten zien dat ik sterker ben dan ik ooit had gedacht. De variatie in de trainingen is ook een groot pluspunt. Kortom de moeite waard om hier te gaan trainen.

5.1 SGP - Review 1 Miranda.jpeg
4.3 HPP - Ben jij er klaar voor_.jpg

Ben je klaar om het verschil te maken?

Meld je hier aan voor een intake of adviesgesprek

Bedankt voor de inzending!

 • Hoelang duurt het programma?
  Het volledige programma duurt precies 12 weken. Zowel de kick-off als de afsluiting vinden plaats op een zaterdagmiddag.
 • Wanneer start de eerstvolgende editie van dit programma?
  De kick-off van de volgende editie van het High Performance Programma start in het voorjaar van 2024.
 • Kan ik na het programma doorgaan met trainen?
  Zeker weten! Tijdens de afsluiting geven we antwoord op de ‘what’s next’ vraag. In de meeste gevallen is het small group performance programma een mooie opvolging.
 • Hoeveel deelnemers kunnen er meedoen?
  Aan de groepsvariant van dit programma kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen. Door de groep klein te houden kunnen we meer persoonlijke aandacht geven en diepere interacties hebben. Zijn er onderwerpen die je liever niet deelt in de groep, dan kan je dat uiteraard gewoon aangeven.
 • Wat zijn de kosten van het programma?
  Het High Performance Programma is een investering in een krachtige en gezonde toekomst. De hoogte van deze investering hangt af van de hoeveelheid trainingsmomenten per week en de setting waarin je het programma doorloopt, in een kleine groep of individueel. Door middel van een intake bepalen we samen welke optie het beste aansluit op jouw situatie en bespreken we welke investering daarbij hoort.
 • Op welke dagen zijn de trainingen en coaching sessies?
  Voordat we starten spreken we vaste momenten af voor de training en coaching. Dit hangt af van jouw beschikbaarheid en die van de groepen of je personal trainer.
bottom of page