top of page
Hoofd Team.jpg

team

Over ons klein boven 2.jpg

Victor Gerdt

~ Eigenaar – Trainer

Ik ben Victor, eigenaar van de High Performance Studio. 

Voordat ik mijn carrière in 2019 begon met het helpen van anderen, heb ik eerst zelf mogen ervaren hoe het is om hard en gedisciplineerd te werken aan een betere versie van mezelf. Vele jaren van fysieke en mentale training hebben mij het volgende doen realiseren.

Een krachtig lichaam, een ijzersterke mindset en een gezonde levensstijl vormen de basis voor een gelukkig en succesvol leven. In het leven zijn er veel factoren waar we geen invloed op kunnen uitoefenen, maar op deze drie wel degelijk. Geef ze prioriteit en je zult ervaren hoeveel de kwaliteit van jouw leven zal verbeteren. Samen vormen ze het fundament waarop ik deze personal training studio heb gebouwd.

Anderen helpen dit proces te doorlopen is in mijn optiek het mooiste beroep dat er is. Ik ben dankbaar voor de impact en mooie connecties die ik tot dusver heb mogen maken en kijk uit naar alles dat nog komen gaat. Benieuwd naar wat mijn aanpak voor jou kan betekenen? Voel je vrij om contact met me op te nemen.

Over ons Victor Gerdt 3 .jpg
2.2 Team - Virgil.JPG

Virgil Nooitmeer

Mindset Coach

Waarom zijn sommige mensen vitaal, gelukkig en fit, terwijl anderen maar niet lijken te slagen in het vinden van tijd voor sporten, het aannemen van een gezond voedingspatroon en het ervaren van echte oplading? De oplossing is eigenlijk eenvoudig, en dat is precies waarom ik deel uitmaak van De High Performance Studio. Samen met Victor hebben wij het High Performance Programma gecreëerd. Tijdens ons coachingsprogramma helpen we gedreven individuen om het lichaam, leven en de mindset te creëren waar ze van dromen. 

Mijn naam is Virgil, en ik heb me gespecialiseerd in het helpen van mensen om hun meest krachtige zelf te worden. Gewichtsverlies wordt eenvoudiger, het veranderen van negatieve gewoonten wordt simpeler en vaak brengt het mentale rust als een extra bonus. Ben jij klaar om het verschil te maken?

2.3 Team - Rick.jpg

Rick 

Stekelenburg

Trainer

Train je bij ons, dan kan het niet anders dan dat je deze goedlachse kerel kent. Zijn positieve energie, goede humor en creativiteit zorgen altijd voor een leuke les.

Naast het lesgeven traint Rick ook fanatiek mee met het small group programma. Staat er rennen op het programma, dan heb je een flinke longcapaciteit nodig om zijn tempo bij te houden. Naast zijn rol binnen de studio is Rick ook een fantastische tennisleraar en grafisch ontwerper.

2.4 Team - Lawrence.jpg

Lawrence

cross

trainer

Lawrence heeft een ruime achtergrond als personal-, small group- en crossfit trainer. Hij is een specialist op het gebied van krachttraining en is altijd op zoek naar manieren om zijn skillset uit te breiden. Zo heeft hij zich het laatste jaar volledig gericht op lange afstand conditietrainingen. Zijn volgende missie: een volledige iron man voltooien. 

2.5 Team - Julie.jpg

julie

Meershoek

voedingsspecialiste

Hey! Ik ben Julie. Ik studeer voeding & diëtetiek aan de Haagse Hogeschool, omdat ik een passie heb voor voeding, sport en alles daaromheen. Mijn specialisatie ligt daarom ook bij sportvoeding- en supplementen. Zelf doe ik aan krachttraining, dansen, en surfen.

Binnen de studio ben ik verantwoordelijk voor de voedingsbegeleiding, waaronder ook de online voeding- en levensstijl programma’s.

Werken bij de High

Performance Studio
 

Als groeiend bedrijf zijn we altijd op zoek naar gedreven talenten. Neem contact met ons op of doe een open sollicitatie.

2.6 Team - Werken bij HP_.jpg
bottom of page