top of page
Hoofd PPP optie 1.jpg

Personal Performance

Personal Training

Tijdens het Personal Performance Programma bouwen we aan een krachtig lichaam waar je trots op bent. Sterk, fit en gezond, met een goede verhouding tussen vet- en spiermassa. Een krachtig lichaam moet opgewassen zijn tegen alle mogelijke uitdagingen van het dagelijkse leven, zodat je met zelfvertrouwen kunt presteren, ongeacht de situatie. Het heeft kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, lenigheid en snelheid.

De meest effectieve manier om zo’n lichaam op te bouwen is door middel van functioneel trainen. Functioneel trainen doe je door middel van gevarieerde, intensieve trainingen waarbij je je eigen lichaamsgewicht en gewichten gebruikt die je vrij laten bewegen. Je vindt bij ons dus geen standaard apparaten zoals in een reguliere sportschool. Wij werken met dumbells, kettlebells, barbells, squatrekken, medicineballs, zandzakken, battleropes, roeimachines, assaultbikes en nog veel meer. 

Je wordt begeleid door een deskundige personal trainer die je op een veilige manier helpt het maximale uit jezelf te halen. 

1.2 Home - Lichaam.jpg

Wat ons Personal Performance Programma anders maakt dan onze andere programma’s is de persoonlijke aanpak en intensieve begeleiding. Dit programma wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke doelen en beginsituatie. We analyseren waar je nu staat en bepalen waar je naartoe wilt. Met die informatie ontwikkelen we een trainings- en levensstijlprogramma dat je zo efficiënt mogelijk naar dit doel leidt.

 

Gedurende het traject word je 1 op 1 begeleid door een personal trainer. Dit is iemand die jouw doelen en lichaam kent, en daardoor precies weet hoe hij het maximale uit iedere training kan halen. Tijdens de trainingen heb je de hele studio voor jezelf, je hoeft dus geen rekening te houden met anderen. Dit traject draait volledig om jouw resultaten.

 

3.4 Programma's - PPP kopie groot.jpeg

De opbouw van dit programma

01

Persoonlijk intake

Kennismaken en doelen stellen

 

03

Bewegingsanalyse

Sterke en zwakke delen van het lichaam bepalen en kracht/conditietest

05

Personal Training sessies

1 op 1 trainingen met een personal trainer

07

Voortgangsgesprekken

Om je vooruitgang te blijven monitoren.

02

Fysieke beginmeting

Weging, vet- en omvangmeting en foto’s

04

Trainingsprogramma

In lijn met je doelen en beginpunt

06

Voeding- en levensstijlbegeleiding

Een plan dat je voor altijd kunt blijven volgen

08

Fysieke eindmeting 

Weging, vet- en omvangmeting en foto’s

Dit krijg je erbij

High Performance

T-shirt

Voor en na

foto’s

Een team dat 100% commitment heeft op jouw progressie

Marlies

Na twee zeer vervelende, langdurige sportblessures was ik mezelf (op sportief vlak) lichtelijk kwijt. Het vertrouwen in mijn lichaam had een aardige deuk opgelopen.

 

Ondanks dat was ik van een aantal dingen wél zeker; ik wilde mijn blessures niet laten bepalen wat ik in de toekomst al dan niet aan sport zou willen blijven doen. Daarnaast wilde ik een sterker lichaam, zodat ik ook op professioneel vlak weer voldoende energie zou krijgen om goed te kunnen blijven presteren.

 

Samen met Victor ben ik gestart met 1 op 1 trainingen waarbij de belasting van de geblesseerde lichaamsdelen goed wordt gemonitord en daar waar mogelijk belasting stapje voor stapje wordt opgevoerd door middel van goed uitgebalanceerde oefeningen. De betrokkenheid bij jou als klant is groot; er wordt vaak geïnformeerd naar het effect van de training op het lichaam en of er een stapje terug moet worden gedaan όf dat de grens juist wat meer kan worden opgezocht.

 

Resultaat: na een klein jaar voelde ik mij zeker en sterk genoeg om de sport waar het blessureleed was ontstaan, weer uit te oefenen. Het feit dat me dit in samenwerking met Victor gelukt is, maakt me trots en blij.

6.1 PPP - Review 1 Marlies.jpeg
4.3 HPP - Ben jij er klaar voor_.jpg

Ben je klaar om het verschil te maken?

Meld je hier aan voor een intake of adviesgesprek

Bedankt voor de inzending!

 • Hoelang duurt het programma?
  Het volledige programma duurt precies 12 weken. Zowel de kick-off als de afsluiting vinden plaats op een zaterdagmiddag.
 • Wanneer start de eerstvolgende editie van dit programma?
  De kick-off van de volgende editie van het High Performance Programma start in het voorjaar van 2024.
 • Kan ik na het programma doorgaan met trainen?
  Zeker weten! Tijdens de afsluiting geven we antwoord op de ‘what’s next’ vraag. In de meeste gevallen is het small group performance programma een mooie opvolging.
 • Hoeveel deelnemers kunnen er meedoen?
  Aan de groepsvariant van dit programma kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen. Door de groep klein te houden kunnen we meer persoonlijke aandacht geven en diepere interacties hebben. Zijn er onderwerpen die je liever niet deelt in de groep, dan kan je dat uiteraard gewoon aangeven.
 • Wat zijn de kosten van het programma?
  Het High Performance Programma is een investering in een krachtige en gezonde toekomst. De hoogte van deze investering hangt af van de hoeveelheid trainingsmomenten per week en de setting waarin je het programma doorloopt, in een kleine groep of individueel. Door middel van een intake bepalen we samen welke optie het beste aansluit op jouw situatie en bespreken we welke investering daarbij hoort.
 • Op welke dagen zijn de trainingen en coaching sessies?
  Voordat we starten spreken we vaste momenten af voor de training en coaching. Dit hangt af van jouw beschikbaarheid en die van de groepen of je personal trainer.
bottom of page