top of page
Hoofd HPP.jpg

High Performance

Training, mindsetcoaching en levensstijlbegeleiding

Werken aan een krachtiger leven is eigenlijk niet zo moeilijk. Je weet zelf ook wel dat gezonder eten, meer bewegen en beter slapen je goed zou doen. Wanneer de motivatie hoog is en je doet wat je moet doen, behaal je resultaat. Maar dit resultaat vasthouden op de momenten dat de motivatie laag is, is een heel ander verhaal. Een drukke baan, onderneming, gezin, sociaal leven, huishouden en andere verplichtingen. Alle ballen hooghouden en tegelijkertijd werken aan je persoonlijke doelen, een mooi lichaam en een gezonde levensstijl, blijkt toch knap lastig. Om dit toch voor elkaar te krijgen, heb je drie dingen nodig

Ten eerste heb je een krachtige mindset nodig die niet afhankelijk is van motivatie, maar draait op discipline. Een mindset waarmee je verantwoordelijkheid neemt, je niet laat afleiden door korte termijn verleidingen, maar in plaats daarvan focust op lange termijn doelen en keuzes maakt die dat bewerkstelligen.

Ten tweede heb je een duidelijk plan nodig waarmee je een goede balans kunt creëren tussen voeding, beweging, slaap en ontspanning.

 

En ten slotte heb je een trainingsroutine nodig die je in staat stelt om een sterk en fit lichaam op te bouwen.

De combinatie van deze drie elementen zorgt voor een krachtig fundament. Een fundament dat je in staat stelt om, ondanks alle hectiek, de resultaten te creëren die jij wilt.

In ons High Performance Programma bouwen we samen met jou aan dat krachtige fundament.

3.2 Programma's - HPP kopie groot.jpeg

Betere

resultaten

trainings routine

Krachtige mindset

Leefstijlplan

Alleen met de juiste mindset ben je in staat om een krachtig lichaam en gezonde levensstijl op te bouwen. Het is je allerbelangrijkste middel voor het creëren van een persoonlijk en zakelijk succesvol leven. Met de juiste mindset kun je obstakels overwinnen, je doelen bereiken en elke situatie omzetten in een kans voor groei en succes.

Wat verstaan we onder een krachtige mindset? Verantwoordelijkheid nemen over je leven en keuzes maken die je dichter bij je doel brengen. 100% commitment geven en je niet laten afleiden door korte-termijn verleidingen. Denken in oplossingen en niet in problemen of obstakels. Niet uitstellen maar actie nemen, ook wanneer je motivatie laag is. 

Te vaak horen we mensen zeggen dat ze geen tijd of motivatie hebben. Onvoldoende kennis of middelen hebben om te bereiken wat ze willen. Hierdoor is het allemaal zo lastig… 

Maar is dat wel echt zo? We garanderen je dat zolang de wil en bereidheid er zijn, alles mogelijk is. 

In ons High Performance Programma helpen we je te visualiseren waar je nu staat en waar je naartoe wil op het gebied van je lichaam, mindset, levenstijl, werk en relaties. We leren je kritisch te kijken naar je eigen overtuigingen en helpen je stapsgewijs de mindset te bouwen die je in staat stelt om meer uit je leven te halen. 

1.3 Home - Mindset.jpg

De opbouw van dit programma

01

Persoonlijk intake

Kennismaken en de mogelijkheden doornemen

03

Kick-off

Huidige situatie in kaart brengen (fysiek, persoonlijk en zakelijk) en doelen bepalen

05

Mindsetcoaching

1 keer per week een coachingsessie in een kleine groep of 1 op 1

07

Fysieke eindmeting 

Weging, vet- en omvangmeting en foto’s

02

Fysieke beginmeting

Weging, vet- en omvangmeting en foto’s

04

Fysieke trainingen

1, 2 of 3 keer per week trainen in een kleine groep of 1 op 1

06

Leefstijlplan

Voeding- en levensstijlbegeleiding: een plan dat je voor altijd kunt blijven volgen

08

Afsluiting

Laatste sessie waarin we terugblikken en de resultaten vieren

Dit krijg je erbij

Werkboek &

Notitieblok 

High Performance

T-shirt

Voor en na

foto’s

Een team dat 100% commitment heeft op jouw progressie

Sylvia

Het High Performance Programma heeft voor mij een complete verandering gebracht, in denken en doen! Op een praktische wijze heb ik geleerd hoe ik mijn doelen kan behalen, dat comfort een gemakkelijk ‘levensstand’ is maar niet de stand waarin ik mijn doelen bereik. Virgil en Victor hebben mij de juiste richting aangegeven met theorie, veel praktijk en pakkende voorbeelden. Buiten mijn comfortzone treden -  voelt niet fijn maar is wel effectief en op de lange termijn zorgt dit ervoor dat het mij nu wel lukt om mezelf als persoon verder te ontwikkelen door doelen te stellen en te behalen. Als ik merk dat ik weer terugzak in mijn comfortzone weet ik hoe ik dit kan doorbreken, stel ik nieuwe doelen en pak ik die krachtig aan. 

 

Wil jij ook aan de slag met jezelf en je doelen behalen, dan zeg ik zet die stap en schakel over van WILLEN naar DOEN!!  
 

4.1 HPP - Review 1 Sylvia (optie 1).JPG
4.3 HPP - Ben jij er klaar voor_.jpg

Ben je klaar om het verschil te maken?

Meld je hier aan voor een intake of adviesgesprek

Bedankt voor de inzending!

 • Hoelang duurt het programma?
  Het volledige programma duurt precies 12 weken. Zowel de kick-off als de afsluiting vinden plaats op een zaterdagmiddag.
 • Wanneer start de eerstvolgende editie van dit programma?
  De kick-off van de volgende editie van het High Performance Programma start in het voorjaar van 2024.
 • Kan ik na het programma doorgaan met trainen?
  Zeker weten! Tijdens de afsluiting geven we antwoord op de ‘what’s next’ vraag. In de meeste gevallen is het small group performance programma een mooie opvolging.
 • Hoeveel deelnemers kunnen er meedoen?
  Aan de groepsvariant van dit programma kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen. Door de groep klein te houden kunnen we meer persoonlijke aandacht geven en diepere interacties hebben. Zijn er onderwerpen die je liever niet deelt in de groep, dan kan je dat uiteraard gewoon aangeven.
 • Wat zijn de kosten van het programma?
  Het High Performance Programma is een investering in een krachtige en gezonde toekomst. De hoogte van deze investering hangt af van de hoeveelheid trainingsmomenten per week en de setting waarin je het programma doorloopt, in een kleine groep of individueel. Door middel van een intake bepalen we samen welke optie het beste aansluit op jouw situatie en bespreken we welke investering daarbij hoort.
 • Op welke dagen zijn de trainingen en coaching sessies?
  Voordat we starten spreken we vaste momenten af voor de training en coaching. Dit hangt af van jouw beschikbaarheid en die van de groepen of je personal trainer.
bottom of page